Challengr

Op een leuke en motiverende manier leren

Op een leuke en motiverende manier leren en zorgen dat de kennis die je opdoet niet na een paar weken weer is verdwenen? Dat kan met Challengr. In plaats van een eenmalige training, continue leren op het moment dat het voor jou uitkomt. Met verschillende formats waarin dezelfde content, op een andere manier aangeboden wordt, blijft het leren leuk en wordt de lesstof op een goede manier geborgd.

De Photowall challenge is een format wat inspeelt op het beeldend vermogen van de gebruiker. In dit format krijgt de gebruiker bijvoorbeeld de opdracht om zichzelf toe te voegen aan een bestaande foto, een bestaande foto compleet te maken, een look-a-like foto te maken, een selfie te nemen of teksten toe te voegen aan foto's.

De Info challenge is een format waarin de gebruiker de lesstof tekstueel aangeboden krijgt. Leestaken kunnen worden afgevinkt.

De Puzzle challenge wordt ingezet om kennis te ordenen en te structureren en wordt veel gebruikt voor het aanleren van processen of procedures. Categoriseer bijvoorbeeld producten en diensten of sleep onderdelen op de juiste plek in een machine.

De Quiz challenge bied content op een vragende manier aan. In een korte quiz beantwoord de speler vragen in verschillende vormen. Meerkeuze vragen, open vragen en beeldvragen worden gecombineerd zodat de content op verschillende manieren aangeboden kunnen worden.

De Location challenge is een format wat gebruikt wordt op locatie. Met behulp van GPS (buiten locaties) en beacons (binnen locaties) kunnen opdrachten op locatie worden uitgevoerd.

Mijn bijdrage

concept

Concept

experience

UI design

illustratie

UX design

icons

Animatie