Supportr

Lifestyle coaching app
als verlengde van een coachingtraject.

Supportr is een coaching app om lifestyle coaching trajecten te ondersteunen en het effect van een coaching sessie te verlengen.

Voor coaches is het een tool waarmee ze hun cliënten op afstand kunnen helpen en motiveren om vol te houden en doelen aan te pakken.

Op het moment dat het nodig is kunnen coachen, in plaats van achteraf tijdens een groepsessie, waar je eigenlijk te laat bent en het probleem zich al heeft voorgedaan.

Voor een cliënt in een lifestyle coaching traject is supportr het verlengde van de groepsessies. De coach en de groep op zak.

De app helpt de cliënt om doelen op te knippen in kleine behapbare stappen. Hierdoor ontstaan er meer succeservaringen wat motiveert om aan de doelen te blijven werken.

In de app kunnen leden van de groep elkaar helpen door elkaar aan te moedigen en op moeilijke momenten bij te staan.

Deze pilot hebben we samen met GGZ opgezet. We hebben nauw samen kunnen werken met een groep cliënten en hun gezamenlijke lifestyle coach.

Gedurende het hele project hebben we met deze, hele betrokken groep, kunnen testen, wat waardevolle feedback opleverde. De cliënten vonden het leuk om mee te kunnen denken en hun ideeën terug te zien in een volgende versie.

Mijn bijdrage

concept

Concept

ux design

UX design

ui design

UI design